Diensten

Cover

We ontwerpen cd-covers voor artiesten en boek-covers voor schrijvers. Daarin staat jouw verhaal centraal en in een gesprek proberen we boven tafel te krijgen welk uniek verhaal je te vertellen hebt. Dit vertalen we in een beeld. De mooiste uitdaging om dit unieke verhaal te pakken in een spannend beeld dat én je verhaal vertelt én de kijker warm maakt voor je doel.

Logo’s & branding

Een opvallend en duidelijk, maar creatief logo. Dat is wat mijn klanten zoeken. Simpel, duidelijk en herkenbaar. Ik ontwikkel logo’s en huisstijlen die lange tijd meegaan, geinspireerd op duurzame trends.

Video & animaties

Om je diensten bekend te maken helpt het om een super korte video te maken. Wil je de sfeer van je event vangen in video? Of zoek je een info-graphic die jouw feiten tot een verhaal maakt? De eerste indruk is het belangrijkste. En… houd jij je publiek vast?
Je verhaal vertellen in beelden, daar ligt de sleutel. Tekst scrollen we weg, maar beeld blijft hangen.

Onze DSLR-camera’s staan klaar om een mooie stijlvolle video op te nemen, incl belichting, geluid. Vooraf maken we een gedegen plan van aanpak en een visueel ontwerp voor de video/animatie. Neem contact met ons op, we laten je graag onze mogelijkheden zien.

Daarnaast werken we veel samen met video en animatie professionals die het eye-candy op het scherm toveren. Door animatie en beeld en vormgeving op elkaar aan te sluiten bouwen we aan een unieke video met jouw verhaal.

Events

Emotie-momenten

Ik organiseer events, events zijn dé momenten waarop emotie gekoppeld wordt aan ervaring met producten en diensten. We geven extra aandacht aan die eerst emotie. Door events in het land te organiseren en ons te bekwamen in marketing, social media, persberichten, guerilla acties en doeltreffende campagnes kunnen we traffic genereren naar sites en publiek naar events.
Of je nou muzikant bent of kunstenaar, of je nou je product verkoopt of een unieke dienst levert, een creatieve manier om mensen te bereiken is altijd te vinden. Daar gaan we graag voor je naar opzoek!

Cross-mediale campage

Cross-media kan van alles zijn: video bij een event, een animatie op een website, een live-video performance of een visual concept tijdens een campagne.

Ik kijk mee met de klant waar de uitdaging ligt en ik kan vanuit een brede interesse bijzondere invalshoeken vinden om de doelgroep op een prikkelende manier bereiken. Vooral het samen om de tafel gaan, brainstormen, elkaar inspireren is een fase waar ik energie van krijg. Vervolgens maak ik een gedegen plan maken om uit alle ideeën alleen de sterkste concepten uit te werken.

Waar nodig werk ik met andere professionals en partners die de campagne tot een hoger niveau tillen. Zo hebben we partners op het gebied van SEO optimalisatie, Programmering, App ontwikkeling, TV productie, Copywriting en een groot netwerk aan ZZP’ers uit verschillende disciplines. Samenwerken geeft dan mogelijkheden om op een stabiele manier een grote impact te maken.

Site

Ben je opzoek naar een website voor je product of dienst, voor je start-up of voor je bedrijf? Bij Kitemedia kun je op 3 niveau’s instappen:

Een goed vormgegeven site, op basis van een betrouwbaar wordpress CMS, uitbreidbaar met elk denkbare module. Vanwege de geweldige brede doorontwikkeling van wordpress modules adviseren wij wodpress CMS als DE basis om mee van start te gaan. We denken met je mee vanuit je wensen, uitdagingen en vertalen dat voor je in een ontwerp.

Steekwoorden: #betrouwbaar #goeie looks #uitbreidbaar

We denken vanaf scratch met je mee hoe we op een zo effectieve manier jouw doelen kunnen bereiken. We bouwen op een stabiele basis van de wordpress CMS en programmeren extra modules bij die afgestemd zijn op je wensen. Voor vormgeving geven we extra aandacht aan de feel van details om in alles het verhaal te vertellen wat jij te brengen hebt. De why, je verhaal en de feel voeren de boventoon in het ontwerpproces. Qua techniek leveren we je website op met content-builders waardoor je de website en de indeling zelf makkelijk bij kan houden.

Steekwoorden: #stabiel #sophisticated #custom-made

We luisteren naar je ultieme droom en vertalen dat naar een interaction design met een hoge conversie. Innovatie mag je aan alle kanten verwachten, want techniek is niet de beperkende factor, maar de wil om buiten de kaders te denken. Onze focus komt te liggen bij een website waar je jaren mee vooruit kan en goed te onderhouden is. Vormgeving wordt functioneel ingezet en custom-made modules worden door onze programmeurs voor jou geschreven.